Társasházi lakás


Ft19,800,000 MÁTÉSZALKÁN A HŐSÖK TERÉN ELADÓ EZ A 3.EM.3 SZOBÁS LAKÁS MÁTÉSZALKÁN A HŐSÖK TERÉN ELADÓ EGY TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, 3 .EMELETEN LÉVŐ NAGYON KORSZERÜ MEGOLDÁSSAL MEGTERVEZETT, NAGY ÉTKEZŐS-KONYHÁS , 3 SZOBÁS, FÜRDŐSZOBÁS LAKÁS. A LAKÁSHOZ TARTOZIK EGY PARKIROZÓHELY IS .A FÜTÉST EGYEDI FALI GÁZKAZÁN BIZTOSÍTJA. NAGYON KELLEMES A HŐÉRZETE A LAKÁSNAK, NYÁRON HÜVÖS. TÉLEN MELEG, KÜLÖNLEGES SZIGETELÉSSEL VAN MEGOLDVA. A KONYHÁBAN KLIMA VAN FELSZERELVE. SZÉP PARKETTA, ÉS JÁRÓLAPOK VANNAK BEÉPÍTVE.KÉNYELMES.KELLEMES LAKÁS, ANNAK ELLENÉRE, HOGY TETŐTERES ABLAKOKKAL ELLÁTOTT, NAGYON JÓ A SZIGETELÉSE. ÉRDEMES MEGNÉZNI! 4700.
Megnézem

Ft18,200,000 Mátészalkán az Alkotmány úton 1 emeleti 3 szobás, gyönyörűen felújított lakás ELADÓ MÁTÉSZALKÁN A PÁROS OLDALON ELADÓ EGY NAGYON IZLÉSESEN FELÚJÍTOTT, ELSŐ EMELETI, NAGY ERKÉLYES, 3 SZOBÁS LAKÁS. KLIMATIZÁLT, NAGY KONYHÁVAL, NAGYON SZÉP BEÉPÍTETT BÚTOROKKAL..MŰANYAG ABLAKOKKAL-REDŐNYÖKKEL. az alagsorban -pince- tároló tartozik a lakáshoz. 4700.
Megnézem
Ha eladó , kiadó vagy cserélhető ingatlanja van Mátészalkán, keressen meg minket bizalommal. Mi vagyunk a legrégebbi ingatlan közvetítő iroda Mátészalkán.