Építési telek


Ft1,500,000 ÓPÁLYIBAN, ELADÓ EGY ÉPÍTÉSI TELEK- CSENDES MELLÉKUTCÁBAN ÓPÁLYIBAN EGY CSENDES MELLÉKUTCÁBAN ELADÓ EGY HOSSZU ÉPÍTÉSI TELEK, BABAVÁRÓ- CSOK- KEDVEZMÉNYES ÉPÍTÉSI HITEL IGÉNYBE VEHETŐ. HIVJON ÉS MEGBESZÉLJÜK! 4821.
Megnézem

Ft3,400,000 MÁTÉSZALKÁN AZ ÚJ TELEPEN A RÓZSA UTCÁBAN KIS HÁZ ELADÓ! MÁTÉSZALKÁN AZ RÓZSA UTCÁBAN,EGY KIS HÁZ, VAGY ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ, , MELYET FEL IS LEHET ÚJÍTANI. A TELKEN BELÜL VAN A VIZ.- VILLANY.! LAKOTT TERÜLETEN VAN. 4700.
Megnézem

Ft10,000,000 MÁTÉSZALKÁN ELADÓ AZ ÚJ TELEPEN ÉPÍTÉSI TELEK! MÁTÉSZALKÁN AZ ÚJ TELEPEN, A SZATMÁRI UTCÁBAN,( AZ ÚJ TELEP FŐUTCÁJÁBAN) ELADÓ EGY ÉPÍTKEZÉSRE ALKALMAS TELEK, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN! NEM KELL LEBONTANI RÓLA SEMMIT, AZONNAL ALAPOZHATÓ!, 4700.
Megnézem

Ft2,100,000 ÉPITÉSI TELEK – OLCSÓN – JÁRMIBAN! JÁRMIBAN- A KÖZSÉG ELEJÉN A FŐUTCÁVAL PÁRHUZAMOS MELLÉKUTCÁBAN ELADÓ, EZ A LAKOTT TERÜLETEN LÉVŐ ÉPÍTÉSI TELEK! VIZ- GÁZ-VILLANY-SZENNYVIZ AZ UTCÁBAN BEVEZETVE.
Megnézem

Ft1,500,000 ŐR-községben ÉPÍTÉSI TELEK sűrűn lakott utcában olcsón ELADÓ!
Megnézem
Ha eladó , kiadó vagy cserélhető ingatlanja van Mátészalkán, keressen meg minket bizalommal. Mi vagyunk a legrégebbi ingatlan közvetítő iroda Mátészalkán.