ÓPÁLYI


Ft5,900,000 ÓPÁLYIBAN JÓ HELYEN ELADÓ EGY 2 SZOBÁS KERTES CSALÁDI HÁZ ÓPÁLYIBAN A KÖZPONTBAN DE NEM FŐUTCÁN ELADÓ EZ A 3 SZOBÁS KERTES CSALÁDI HÁZ, MELY RÉSZBEN MÁR FELÚJÍTOTT! A SZOBÁKBAN GÁZKONVEKTOROK VANNAK, A FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTOTT! A SZOBÁK PADLÓSAK. VAN PINCE IS. MELLÉKÉPÜLETEK.! 2 SZOBA- + EGY NAPPALISZOBA + ÉTKEZŐ- FŐZŐRÉSZ, FÜRDŐSZOBA. -FALUSI CSOK-RA MEGVEHETŐ- A FELÚJÍTÁSRA 3 GYEREKES CSOK- ALKALMAS! HIVJON! MEGEGYEZÜNK! 4821
Megnézem

Ft4,900,000 ÓPÁLYI FREKVENTÁLT HELYÉN, ELADÓ EZ A 2 SZOBÁS KERTES CSALÁDI HÁZ.FALUSI CSOK-RA ÓPÁLYIBAN NAGYON JÓ KÖRNYEZETBEN ELADÓ EZ A HÁZ. ELŐL 2 SZOBA SPAJZ, HÁTUL KONYHA + MOSÓKONYHA TALÁLHATÓ. A MELLÉKÉPÜLETBEN DISZNÓTARTÁSI LEHETŐSÉG. AZ UDVARON GARÁZS. A FÜTÉST CSERÉPKÁLYHA SZOLGÁLTATJA. A GÁZCSONK BE VAN VEZETVE. FÜRDŐSZOBA NINCS, A FALUSI CSOK LEHETŐSÉGBŐL BEVEZETHETŐ. 4821.
Megnézem

Ft9,500,000 Ópályi legelején ELADÓ ez a 2 szobás,nagy melléképületes kertes, családi HÁZ! Ópályiban, de teljesen itt elől, ELADÓ ez a 2 szobás, étkezős,fűrdőszobás, külön WC-vel ellátott, kertes családi HÁZ! A melléképület egy 60 m2-es épület, mely akár 2 garázs is lehet. A fütést- gázkonvektor biztosítja. BABAVÁRÓ-HITEL,- FALUSI CSOK,- CSOK,- KEDVEZMÉNYES HITEL IGÉNYBE VEHETŐ! 4821.
Megnézem

Ft1,500,000 ÓPÁLYIBAN, ELADÓ EGY ÉPÍTÉSI TELEK- CSENDES MELLÉKUTCÁBAN ÓPÁLYIBAN EGY CSENDES MELLÉKUTCÁBAN ELADÓ EGY HOSSZU ÉPÍTÉSI TELEK, BABAVÁRÓ- CSOK- KEDVEZMÉNYES ÉPÍTÉSI HITEL IGÉNYBE VEHETŐ. HIVJON ÉS MEGBESZÉLJÜK! 4821.
Megnézem
Ha eladó , kiadó vagy cserélhető ingatlanja van Mátészalkán, keressen meg minket bizalommal. Mi vagyunk a legrégebbi ingatlan közvetítő iroda Mátészalkán.