Nyírcsaholy


Ft20,800,000 Nyircsaholyban a főutcán ELADÓ egy minden igényt kielégítő kertes családi HÁZ! Nyircsaholy elején a főutcán ELADÓ ez a vállalkozásra is alkalmas /Bolt / nagyon szépen rendezett kertes családi HÁZ! Alul egy üzletnek való helyiség- mellette garázs- hátul nagy tároló, kazánház- pincerész. Fent 2 nagy szoba- parkettás- egy kisebb szoba- nagy folyosó- fürdőszoba- étkező és gyönyörü konyha. Két fajta fütési lehetőséggel. az udvar rendezett- a kertben termő gyümölcsfák. Melléképületek hátul.Műanyag ablakok- ajtók! Hátul a ház szélességével egyforma két méteres terasz, melyben beépítve a medence. Falusi CSOK- Babaváró-Hitel- igénybe vehető! 4356
Megnézem

Ft13,200,000 ÚJRA ELADÓ!!!!!!Nyírcsaholyban egy szép 3 szobás KERTES, tetőteres HÁZ! Nyírcsaholyban jó helyen szilárd burkolatu utcában, ELADÓ ez a szép tetőtér beépítéses, alápincézett gyönyörő családi HÁZ!Lent konyha- spajz- füdőszoba. + 2 db szoba. Fent: füdőszoba folyosó + egy nagy szoba- Alagsor- garázs- kazánház- két fajta fütéssel- tárolóhelyiségek- Melléképület: télikonyha + sertés tartásához kialakított fakkok. A kert termő gyümölcsfákkal be van telepítve- Fütés: gáz + vegyes tüzelésű. Viz-gáz villany-szennyviz kiépítve. A három fázis is bevezetve. Bármilyen vállalkozás folytatható. Állattartásra alkalmas melléképület is van felépítve.! A szobák parkettásak, a ház téglából épült. Nagyon jó állagu, megkimélt állapotban. Érdemes megnézni, nem fog csalódni! 4356.
Megnézem
Ha eladó , kiadó vagy cserélhető ingatlanja van Mátészalkán, keressen meg minket bizalommal. Mi vagyunk a legrégebbi ingatlan közvetítő iroda Mátészalkán.