MÁTÉSZALKA


Ft20,500,000 Mátészalkán a Bencsibe ELADÓ egy nagyon szépen felújított kertes családi HÁZ! MÁTÉSZALKÁN A BENCSIBE A MÁTYÁS KÍRÁLY UTON ELADÓ EZ A BELSŐ FELÚJÍTÁSON ÁTESETT, NAGYON SZÉP 2 SZOBÁS NAPPALIS, KONYHÁS , NAGY FOLYOSÓS KERTES CSALÁDI HÁZ!TELJESEN ÚJ VEZETÉKEK, GÁZ FÜTÉSES- RADIÁTOROS,UJFAJTA VIZMELEGITŐVEL ELLÁTOTT, NAGYON SZÉP ESZTÉTIKUS, IGÉNYES ALAPANYOKBÓL FELÚJÍTOTT HÁZ.AZ UDVAR MÉG NINCS KIÉPÍTVE, MAJD AZ -UJ TULAJDONOS IZLÉSE SZERINT RENDEZHETI. NÉZZE MEG.- NAGYON SZÉP A HÁZ BELSEJE!MIVEL 0-as hrsz.igy teljes felújítás igényelhető vissza nem térítendő támogatással, tető- napelem stb,KLIMATIZÁLT. IGAZI BEÉPÍTETT KONYHA, SZILÁRD ANYAGOKBÓL, CSAK AJTÓK KELLENEK A DISZITÉSÉHEZ! 4700.
Megnézem

Ft24,900,000 MÁTÉSZALKÁN A CINEVÉGEN, DE NEM FŐUTCÁN, ELADÓ EZ A 6 SZOBA+NAPPALIS KERTES CSALÁDI HÁZ! MÁTÉSZALKÁN A CINEVÉGEN- DE MELLÉKUTCÁBAN, CSENDES HELYEN ELADÓ EZ A 6 SZOBA NAPPALIS SZINTES, KERTES CSALÁDI HÁZ- AKÁR TÖBB GENERÁCIÓ RÉSZÉRE IS! a TETŐTÉRBE 4 SZOBA + EGY NAPPALI + 1 DB TEAKONYHA.ALUL- KÉT SZOBA-+ FÜRDŐSZOBA- wc., NAGY NAPPALI, KONYHA. SPAJZ.!HÁTUL EGY FASZERKEZETES PIHENŐHELY- + EGY FAHÁZ! MUTATÓS-GONDOZOTT PARKOSÍTOTT UDVAR + TERMŐ GYÜMÖLCSFÁKKAL. GONDOZOTT KERT.! HA NAGY HÁZAT KERES- MOST MEGTALÁLTA! NÉZZE MEG-MERT NAGYON SZÉP! VÁROM JELENTKEZÉSÉT! 4700.
Megnézem

Ft8,100,000 Mátészalkán egy 26 m2-es 4.emeleten lévő sarki Minigarzon ELADÓ! Mátészalkán a Széchenyi utcában a 4. emeleten ELADÓ egy sarkon lévő 26 négyzetméteres minigarzon, azonnali költözéssel! Friss festéssel, jó állapotban van a lakás! Ezek a lakások téglából épültek, a konyhában nincs tűzhely. Nagyobb a többi minigarzontól! 4700.
Megnézem

Ft13,200,000 MÁTÉSZALKÁN A KELETI LAKÓTELEPEN ELADÓ EZ A MÁSFÉL SZOBÁS ÉTKEZŐS TÉGLA ÉPÍTÉSŰ LAKÁS! MÁTÉSZALKÁN A KELETI LAKÓTELEPEN ELADÓ A 2. EMELETEN, EGY MÁSFÉL SZOBÁS + ÉTKEZŐS, KONYHÁS, FÜRDŐSZOBÁS, LAKÁS AMI EGYEDI FÜTÉSÜ, IGY NAGYON GAZDASÁGOS. A LAKÁS LÉPCSŐHÁZÁNAK A FELÚJÍTÁSA IS RÖVIDESEN MEGTÖRTÉNIK, JELENLEG A KÜLSŐ TATAROZÁST FEJEZTÉK BE. AZ AJTÓ ÉS AZ ABLAKOK KI VANNAK CSERÉLVE- MÜANYAG! AZ ABLAKOK AZ UTCÁRA NÉZNEK! 4700.
Megnézem

Ft8,700,000 MÁTÉSZALKÁN az állomáshoz közel, belvárosi kertes HÁZ ELADÓ! Mátészalkán ELADÓ az Állomáshoz nagyon közel egy téglából épült, kertes családi HÁZ! A HÁZ részben felújított. A fütése - cserépkályha és gázkonvektorok. A fürdőszoba felújított, azonnal is költözhető. Viz-gáz- villany van, a szennyviz ki van vezetve. Szinte telekáron ELADÓ! ---mert a belváros szívében van! 4700.
Megnézem

Ft5,400,000 MÁTÉSZALKÁN A KÓRHÁZHOZ KÖZEL FELÚJÍTANDÓ HÁZ ELADÓ! MÁTÉSZALKÁN A TOLDI UTCÁBAN ELADÓ EZ A MÁSFÉL SZOBÁS FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ PARKOSÍTOTT UDVAROS CSALÁDI HÁZ! A HÁZ VÁLYOGBÓL ÉPÜLT, SZÁRAZ. A BELVÁROSBAN TALÁLHATÓ ! NAGY CSERÉPKÁLYHA FŰTI MINDKÉT SZOBÁT.DE KONVEKTOROK IS VANNAK. A FÜRDŐSZOBA KIÉPÍTÉS ALATT. A HÁZ TELEKÁRON ELADÓ! 4700.
Megnézem

Ft21,500,000 MÁTÉSZALKÁN A KELETI LAKÓTELEPEN ELADÓ EGY NAGY CSALÁDI HÁZ! MÁTÉSZALKÁN A BALASSI UTCÁBAN ELADÓ EZ A 3 SZOBÁS, ÉTKEZŐS, KONYHÁS, FÜRDŐSZOBÁS, NAGY UDVAROS, KIS KERTES CSALÁDI HÁZ!A HÁZ TUFÁBÓL ÉPÜLT, A FÜTÉSE GÁZKONVEKTOROS, NAGYON NAGY BELSŐ TEREKKEL VAN ELLÁTVA, MELY JÓL ALAKÍTHATÓ! A MELLÉKÉPÜLETBEN GARÁZS, ÉS + 2 BEÁLLÁSU .MÜHELY VAN, AMI VÁLLALKOZÁSRA ALKALMAS. 4700.
Megnézem

Ft4,900,000 MÁTÉSZALKÁN a BELVÁROSBAN , A KÓRHÁZHOZ KÖZEL, ELADÓ EGY KIS HÁZ-TELEKÁRON. MÁTÉSZALKÁN BELVÁROSI TELEK ELADÓ, NAGYON OLCSÓN! JELENLEG VAN EGY KIS HÁZ A TELKEN, MELYET BŐVÍTENI ÉS FELÚJÍTANI IS LEHET. A TELEK SZÉLESSÉGE MEGENGEDI A BŐVÍTÉST, VAGY MÁSIK HÁZ ÉPÍTÉSÉT! EZ A TELEK A KÓRHÁZHOZ KÖZELI UTCÁBAN VAN. 4700.
Megnézem

Ft19,800,000 MÁTÉSZALKÁN A HŐSÖK TERÉN ELADÓ EZ A 3.EM.3 SZOBÁS LAKÁS MÁTÉSZALKÁN A HŐSÖK TERÉN ELADÓ EGY TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, 3 .EMELETEN LÉVŐ NAGYON KORSZERÜ MEGOLDÁSSAL MEGTERVEZETT, NAGY ÉTKEZŐS-KONYHÁS , 3 SZOBÁS, FÜRDŐSZOBÁS LAKÁS. A LAKÁSHOZ TARTOZIK EGY PARKIROZÓHELY IS .A FÜTÉST EGYEDI FALI GÁZKAZÁN BIZTOSÍTJA. NAGYON KELLEMES A HŐÉRZETE A LAKÁSNAK, NYÁRON HÜVÖS. TÉLEN MELEG, KÜLÖNLEGES SZIGETELÉSSEL VAN MEGOLDVA. A KONYHÁBAN KLIMA VAN FELSZERELVE. SZÉP PARKETTA, ÉS JÁRÓLAPOK VANNAK BEÉPÍTVE.KÉNYELMES.KELLEMES LAKÁS, ANNAK ELLENÉRE, HOGY TETŐTERES ABLAKOKKAL ELLÁTOTT, NAGYON JÓ A SZIGETELÉSE. ÉRDEMES MEGNÉZNI! 4700.
Megnézem

Ft36,500,000 MÁTÉSZALKÁN A NAGYPIACHOZ KÖZEL JÓ HELYEN ELADÓ, EZ A TÖBB GENERÁCIÓS GYÖNYÖRŰ HÁZ! MÁTÉSZALKÁN AZ UJTELEP DÉLI RÉSZÉN ELADÓ EZ A GYÖNYÖRŰEN PARKOSÍTOTT UDVARRAL, KERTI TÓVAL, TERMÖ GYÜMÖLCSFÁKKAL BEÜLTETETT, KÉT GENERÁCIÓS HÁZ, VAGY VÁLLALKOZÁS MEGKEZDÉSÉHEZ IS ALKALMAS TERÜLET. NAGY TERASZ, HÁTUL GARÁZS, MELLÉKÉPÜLETEK,, A FOTÓKBÓL LÁTHATÓAN CSAK TALÁLGATNI LEHET A BELSŐ ELRENDEZÉSHEZ, EZT LÁTNI KELL.!!! A FŰTÉSI RENDSZERE GÁZ, ÁTFOLYÓS KAZÁNNAL TÖRTÉNIK. NAGYON KARBANTARTOTT SZÉP HÁZ, UDVAR, KERT.!TÉRKÖVES AZ EGÉSZ UDVAR, A KOCSIBEJÁRÓ,.MASSZIV SZÉP KERÍTÉS, A KAPU TÁVIRÁNYITÓVAL NYITHATÓ! 4700.
Megnézem
oldal: 1
Ha eladó , kiadó vagy cserélhető ingatlanja van Mátészalkán, keressen meg minket bizalommal. Mi vagyunk a legrégebbi ingatlan közvetítő iroda Mátészalkán.