KOCSORD


Ft10,500,000 KOCSORDON ELADÓ EZ A 4 SZOBÁS TÉGLA ÉPÍTÉSŰ KERTES CSALÁDI HÁZ! KOCSORD ELEJÉN ELADÓ EZ A NAGY 4 SZOBÁS-KONYHÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, TÉGLÁBÓL ÉPÜLT KERTES CSALÁDI HÁZ.! FÜTÉSE, GÁZKONVEKTOROK, ÉS CSERÉPKÁLYHÁK. A SZOBÁKBAN JÓ ÁLLAPOTU PADLÓ VAN. NAGYON SZÉP GONDOZOTT UDVARRAL- KERTTEL. JELENLEG LAKOTT, DE EGYEZSÉG ALAPJÁN KÖLTÖZHETŐ. AKÁR TELJES BÚTORZATTAL ELADÓ! VAN MELLÉKÉPÜLET, + EGY NAGY CSŰR! A HÁZ JÓ ÁLLAPOTBAN VAN. AZ AJTÓK-ABLAKOK. FÁBÓL VANNAK. REDŐNYÖSEK AZ ABLAKOK. FALUSI CSOKRA IS IGÉNYELHETŐ! 4751.
Megnézem

Ft12,500,000 KOCSORDON, A KÖZPONTBAN, ELADÓ EZ A 3 SZOBÁS, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ KERTES CSALÁDI HÁZ! KOCSORDON A FŐUTCÁN, ELADÓ EZ A 23 ÉVE ÉPÜLT, 3 SZOBÁS KERTES CSALÁDI HÁZ! 3 GYEREKKEL- FALUSI CSOK- BABAVÁRÓ HITEL, IGÉNYELHETŐ, A HÁZ MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ. FÜTÉSE: GÁZKONVEKTOROK- CSERÉPKÁLYHÁK. JÓ ÁLLAPOTBAN VAN A HÁZ. NAGY TÁGAS HELYISÉGEK ! NAGY MELLÉKÉPÜLET! ÉRDEMES MEGNÉZNI! 4751.
Megnézem
Ha eladó , kiadó vagy cserélhető ingatlanja van Mátészalkán, keressen meg minket bizalommal. Mi vagyunk a legrégebbi ingatlan közvetítő iroda Mátészalkán.