37,500,000Ft

MÁTÉSZALKÁN CSENDES KÖRNYÉKEN ELADÓ EZ A 7 SZOBÁS, SZINTES KERTES CSALÁDI HÁZ!

MÁTÉSZALKÁN CSENDES KÖRNYÉKEN ELADÓ EZ A 2 CSALÁD RÉSZÉRE IS MEGFELELŐ 7 SZOBÁS, 2 KONYHÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS 2 NAPPALIS NAGY CSALÁDI HÁZ! AZ ALSÓ ÉS FELSŐ SZINT IS ÖNÁLLÓAN ALKALMAS EGY-EGY CSALÁD LAKHATÁSÁRA. A HÁZ 1996.-BAN ÉPÜLT SZILIKÁTBÓL, CSERÉPFEDÉSSEL, KÖRBE VAN CSATORNÁZVA.A NYILÁSZÁRÓK NAGYOBB RÉSZBEN FÁBÓL KÉSZÜLTEK. AZ ALSÓ RÉSZBEN VAN EGY NAGY GARÁZS, FOLYOSÓ, ELŐL EGY SZOBA- NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA- ÉS EGY NAGY HÁLÓSZOBA.FŰRDŐSZOBA, KÜLÖN WC. 3 HELYEN VAN KIJÁRAT A HÁZBÓL.

A FENTI RÉSZBEN EGY FŐZŐFÜLKE  NAGY SAROKKÁDAS FÜRDŐSZOBA-WC, VALAMINT EGY NAGY NAPPALI ÉS 3 NAGY SZOBA. A  NAGY TÁGAS HELYISÉGEK  VILÁGOSAK! A SZOBÁK PARKETTÁSAK, A TÖBBI RÉSZ JÁRÓLAPOS, A FÜTÉST EGY GÁZ CIRKÓKAZÁN BIZTOSÍTJA, DE EGY KANDALLÓ IS RÁSEGÍT A FŰTÉSRE.

A MELLÉKÉPÜLET EGY FAHÁZ, AMI EGY ÖNÁLLÓ KONYHAKÉNT FUNKCIONÁL, MELLETTE EGY FÁBÓL KÉSZÜLT TERASZ. A KERT 3 KIS RÉSZBŐL ÁLL, JÓ TERMŐFÖLD. ÁR-ÉRTÉKARÁNYBAN EZ A HÁZ, PIACI ÖSSZEHASONLÍTÓ ADATOK, ÉS A NÉGYZETMÉTER SZERINT SOKKAL TÖBBET ÉR, EZÉRT AZ ÁR NEM NAGYON ALKUDHATÓ! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ AMENNYIBEN MEGTALÁLJA SZERETŐ TULAJDONOSÁT!

Details

Település : MÁTÉSZALKA
Ár : 37,500,000Ft
Ingatlan típusa : Családi Ház
Eladó vagy kiadó : Eladó
Állapot : Normál
Hálószobák : 7
Fürdőszobák : 2
Cím : MÁTÉSZALKA
Írányítószám : 4700
Ingatlan kereső

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Fürdő