18,500,000Ft

MÁTÉSZALKÁN AZ ÚJ-TELEP FREKVENTÁLT UTCÁJÁBAN ELADÓ EGY 2 SZOBÁS KERTES CS.HÁZ!

MÁTÉSZALKÁN  ELADÁSRA KÍNÁLUNK EGY  2 SZOBÁS, BOLTÍVES ABLAKOKKAL ELLÁTOTT /MELYNEK ESZMEI ÉRTÉKE VAN/ KERTES CSALÁDI HÁZAT AZ ÚJ-TELEPEN!

A CSALÁDI HÁZ SZÁRAZ, MIVEL DOMBON VAN, KIEMELT A TÖBBI INGATLANNAL SZEMBEN. CSENDES JÓ KÖRNYEZETBEN VAN, CSALÁDIAS KÖRNYÉKEN, JÓ SZOMSZÉDOKKAL!

BŐVÍTÉS-RÁÉPÍTÉS LEHETSÉGES! A HÁZ OLYAN VÁLYOG  ANYAGBÓL ÉPÜLT, AMI 60-CM-ES, NAGYON MASSZIV,  EZÉRT SZIGETELNI NEM KELL.!

TERMÉSKŐ ALAPPAL ÉPÜLT MÉG AZ 1950-ES ÉVEKBEN!

A FŰTÉS ELEKTROMOS-HŐTÁROLÓS KÁLYHÁKKAL TÖRTÉNIK 3 DB VAN A HÁZBAN,AMI A JELENLEGI ENERGIA ÁRAK MELLETT NAGYON GAZDASÁGOS, DE A KÉT SZOBÁBAN SZÉP KIVITELŰ CSERÉPKÁLYHA IS BIZTOSÍTJA MÉG AZ OTTHON MELEGÉT!

2 SZOBA-KONYHA-SPAJZ-FÜRDŐSZOBA-KÜLÖN WC-, VALAMINT NAGY ELŐSZOBA HELYISÉGEKBŐL ÁLL. 75 M2. A TELEK 916 M2. A HÁZ  3 FÁZISÚ IPARI ÁRAMMAL SZERELT. A TETŐ FAHÉJAZAT JÓ- CSERÉPPEL FEDETT-CSATORNÁZOTT. A MELLÉKÉPÜT FELÚJÍTÁSRA SZORUL, 3 HELYISÉGBŐL ÁLL- TÁROLÓ- GARÁZS- MŰHELY. CSOK IGÉNYBE VEHETŐ AZ ÉPÜLETRE, TEHERMENTES-AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

AMENNYIBEN IGÉNYT TART A BERENDEZÉSKRE-BÚTOROKRA- AZOK DIJMENTESEN ÁTADÁSRA KERÜLNEK! NAGYON KÖZEL VAN- ÓVODA-ISKOLA-GYÓGYSZERTÁR- TEMPLOM- BEVÁSÁRLÓHELYEK STB.

HA OLYAN HÁZAT KERES MÁTÉSZALKÁN AMIT FELÚJÍTANI SZERETNE- MEGTALÁLTA!!! HIVJON- BÁRMIKOR!

 

 

 

Details

Település : MÁTÉSZALKA
Ár : 18,500,000Ft
Ingatlan típusa : Családi Ház
Eladó vagy kiadó : Eladó
Állapot : Felújítandó
Hálószobák : 2
Fürdőszobák : 1
Cím : MÁTÉSZALKA
Írányítószám : 4700
Ingatlan kereső

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Fürdő