25,800,000Ft

MÁTÉSZALKÁN A VÁGÓHÁZTANYÁN ELADÓ EGY 3 SZOBÁS KONYHÁS, NAGY TELKES CS.HÁZ!

MÁTÉSZALKÁHOZ TARTOZIK   A MEGGYESI ÚTRÓL MEGKÖZELÍTVE TALÁLHATÓ A VÁGÓHÁZTANYA! EGY 3 SZOBÁS NAGY ELŐSZOBÁS, CSALÁDI HÁZ ELADÓ. A HÁZ 1965-BEN ÉPÜLT VÁLYOGBÓL.- GÁZ-VIZ-VILLANY, ELÉRHETŐ, CSAK A SZENNYVIZ NINCS KIVEZETVE ITT A TANYÁN! A VIZ- ÉS A VILLANY ÁT VAN VEZETÉKELVE, VALAMINT A 3 FÁZIS IS KI VAN ÉPÍTVE! A TETŐ FASZERKEZETE JÓ, A GERENDÁK EGÉSZSÉGESEK, CSERÉPPEL VAN FEDVE!

AZ UTCA NAGYON CSENDES, CSAK AZ ITT LAKÓK KÖZLEKEDNEK ITT.  EZ A TANYA 30-40-LAKÁST TAKAR. ITT VAN EGY GABONAFELDOLGOZÓ ÜZEM IS SOK DOLGOZÓVAL, DE EZ NEM ZAVARJA AZ ITT LAKÓKAT.. A LAKÁST FEL KELL ÚJÍTANI, MIVEL CSAK RÉSZBEN TÖRTÉNT, A FŰRDŐSZOBA LETT KICSERÉLVE!

A SZOBÁK PADLÓSZŐNYEGESEK, A TÖBBI HELYISÉG JÁRÓLAPOS! KÖRBE VAN CSATORNÁZVA AZ EGÉSZ HÁZ! VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁN ÉS GÁZ FALIKAZÁN VAN.30 M2-ES ELŐTÉR VAN BEÉPÍTVE,ONNAN NYILNAK A HELYISÉGEK!

AKI SZERETI A KERTET MÜVELNI, ITT VAN LEHETŐSÉGE, MERT 3000 M2-TERMŐFÖLD VAN, OLDALT ÉS A MELLÉKÉPŰLETEK UTÁN IS. A KERTBEN SOK FENYŐFA VAN TELEPÍTVE! MELLÉKÁLLÁSNAK BIZTOS MEGÉLHETÉST AD! NÉZZE MEG, NEM FOG CSALÓDNI!

Details

Település : MÁTÉSZALKA-VÁGOHÁZTANYA
Ár : 25,800,000Ft
Ingatlan típusa : Családi Ház
Eladó vagy kiadó : Eladó
Állapot : Felújítandó
Hálószobák : 3
Fürdőszobák : 1
Cím : MÁTÉ
Írányítószám : 4700
Ingatlan kereső

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Fürdő