129,000,000Ft

NAGY ÁRENGEDMÉNY!!!Mátészalka közkedvelt lakóövezetében, ELADÓ ez a 3 család részére is alkalmas cs. szintes HÁZ!

Mátészalka közkedvelt lakóövezetében eladó egy 1995.-ben épült,tégla falazatú,2 szintes 3 generációs, a felső szint részben felújított/befejezés alatt áll/ 3 x 100 m2-es alapterületű modern családi ház!  Minden szint- külön bejárattal rendelkezik, egymástól független,valamint a földszint és az emelet belülröl is átjárható. Korszerű fűtés árammal (H.tarifa bekötve) Minden szintet egy 7 KW.os GREE hűtő-fűtő klima lát el, a melléképületben szintén 7 KW-os, míg a jakuzzi/szauna helyiségekben 3.5 kw-os GREE hűtő-fűtő klima található.A fűtésre ezen kivül. vegyes tűzelésű kazán ás gázkazán is rendelkezésre áll.

Az ingatlan külsőleg a tavalyi évben lett felújítva, új 3 rétegű műanyag hővédő üvegből készültek a  nyílászárók, a redőny aluminium, mindenhol távirányítóval, vagy okostelefonnal vezérelhetőek.  Az egész házon 10 c-m-es külső szigetelés-modern festés,újra lécezett tető, rajta új Bramach beton tetőcserepek,felfalazott felső erkélyek, LED világítások stb.,

A felső szint félig már fel van újítva-új vizcsövek, elektromos vezetékek, kiépített padlófűtéssel.Led világítással.-ez befejezésre vár!

A ház mögött- egy 120 m2-es szintén szigetelt melléképület található ami kialakítható- edzőteremnek- lakásnak- raktárnak stb.,)ez is egyidőben felújítva a lakóházzal.

A ház és a melléképület mögött,egy terasz.-spájz, valamint egy külön bejárattal rendelkező,plusz helyiség (vendégszoba) ezt követi egy 2 beállású 35 m2-es garázs- elektromos garázskapuval.- de a többit már nem sorolom fel, sok látnivaló van még, ami nagyon értékes, jöjjön el és nézze meg személyesen, nem fogja megbánni! Hívjon!!!! Bármikor!!!!

 

Details

Település : MÁTÉSZALKA
Ár : 129,000,000Ft
Eladó vagy kiadó : Eladó
Állapot : Kitünő
Hálószobák : 5
Fürdőszobák : 2
Írányítószám : 4700
Ingatlan kereső

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Fürdő