65,000,000Ft

MÁTÉSZALKA kedvelt zöldövezetében épül egy IKERHÁZ, ez év augusztusi átadással!! Az egyik még leköthető!

MÁTÉSZALKA KEDVELT ZÖLDÖVEZETI UTCÁJÁBAN ÉPÜL EGY IKERHÁZ, MELYNEK AZ ELSŐ LAKRÉSZE MÁR LE VAN FOGLALVA! A HÁZ EZ ÉV AUGUSZTUSÁBAN LESZ TELJESEN BEFEJEZVE.
A FOTÓKRÓL IS LÁTNI, HOGY JELENLEG IS DOLGOZNAK RAJTA.MEGHIRDETÉSRE KERÜLT A MÁSODIK LAKRÉSZ, MELYET MÉG LEFOGLALÓZHAT,.AMENNYIBEN MEGTETSZIK EZ AZ IKERHÁZ FELE RÉSZE.
AZ1 jelű új építésű ikerház Mátészalkán a Zöldfa utcában eladó! Átadása 2024.augusztus 31.-én.Falazata Porotherm 30 Xtherm tégla, mely 15 cm Eps 80 hőszigeteléssel lesz szigetelve.Padlófűtés az egész lakásban, igény szerint, a hálószobákban radiátorra cserélhető! Hideg-és melegburkolatokat6500 ft/m2 áron szabadon választhatnak még az új vevők! Fürdőszobai szaniterek választhatók 700.000.-ftértékben. A lépcső alatt pluszban kialakításra került egy kamra. A kert hátsó része gazdálkodásra is alkalmas, melyre a másik lakás tulajdonosa nem tart igényt!Az udvar parkosítását az ár nem tartalmazza.Az építkezés jelenleg a falak szigetelésénél tart.A lakásban konyhabútor nem lesz beépítve.Az udvarban a garázst a tulajdonosnak kell megépíteni! A bejárat az udvari széles, a második tulajdonos oldalt is be tud majd járni, mivel ott egy szolgalmi út van! A lakások előtt széles út, valamint kerékpárút is épült.! Bármikor megtekinthető és igény szerint, a referenciamunkánk is ! Még nem késő, jelentkezzen az új városi CSOK-ot vegy e igénybe! A banki ügyintézést ingyen vállaljuk, rövid határidővel.

Details

Település : MÁTÉSZALKA
Ár : 65,000,000Ft
Ingatlan típusa : Családi Ház
Eladó vagy kiadó : Eladó
Állapot : Új
Hálószobák : 3
Fürdőszobák : 2
Cím : MÁTÉSZALKA
Írányítószám : 4700
Ingatlan kereső

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Fürdő