86,000,000Ft

CSENGERBEN A KÖZPONTBAN ELADÓ EGY VENDÉGLŐ-KIFŐZDE-+ CSALÁDI HÁZ! EGY HELYEN!

CSENGER KÖZPONTI RÉSZÉN ELADÓVÁ VÁLT EGY NAGYON SZERETETT VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG /NEM ÜZEMEL/ EGY EGYBE ÉPÍTETT LAKÓHÁZZAL, GARÁZZSAL, GYÖNYÖRŰ PARKOSÍTOTT HÁTSÓ KERTRÉSSZEL-KERTTEL!
HA VÁLLALKOZNI AKAR- CSAK MEG KELL VÁSÁROLNIA-ÉS AZONNAL KEZDHETI A KIFŐZDÉT-VENDÉGLÁTÁST, MIVEL A FELSZERELÉS IS ADOTT!AZ ÜZLET 154 M2-ES-MELY AZ ALÁBBIAKBÓL ÁLL! EGY NAGY TERASZ, 2 FOGYASZTÓTÉR- 1 KISZOLGÁLÓTÉR-1 PIZZAKONYHA-1 IRODA- 1 KONYHA- 2 DB RAKTÁR-SZEM.MOSDÓ- NŐI ÉS FFI WC. AZ EGÉSZ ÜZLETI EGYSÉG-TERVDOKUMENTÁCIÓVAL RENDELKEZIK! A FALAK VÁLYOG /ELSŐ RÉSZ/ ÉS SZILIKÁTBÓL ÉPÜLTEK! A LAKÓHÁZ TARTOZÉKA A PORTÁNAK, AMELY EGY 40 NÉGYZETMÉTERES NAPPALIT-KONYHÁT- HÁLÓSZOBÁT ÉS EGY FÜRDŐSZOBÁT TARTALMAZ! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ MINDEN HELYISÉG, IZLÉSESEN VAN FELÚJÍTVA! AZ OTTHON MELEGÉT A NAPPALIBAN EGY CSERÉPKÁLYHA BIZTOSÍTJA, DE GÁZFŰTÉSSEL IS RENDELKEZIK! A SZOBA PARKETTÁS- A NAPPALI KÜLÖNLEGES JÁRÓLAPOS!BEÉPÍTETT KONYHABÚTOR, MELY TARTOZÉKA A KONYHÁNAK, ELADÁS ESETÉN.AZ ÜZLET FÖLÖTTI TETŐTÉR BEÉPÍTHETŐ!CSERÉPFEDÉSSEL VAN! AZ UDVAR TÉRKÖVES!

AMENNYIBEN NEM GONDOL VÁLLALKOZÁSRA, AKKOR ÁTALAKÍTHATÓ LAKÓTÉRNEK AZ EGÉSZ ÉPÜLET!
SOK MINDENT TARTALMAZ EZ AZ ÉPÜLET, AMIT NEM LEHET LEÍRNI, ÉS NINCS MINDEN FOTÓZVA, EZT LÁTNIA KELL! NÉZZE MEG, NEM FOG CSALÓDNI! AZ ÁR KIS MÉRTÉKBEN ALKUKÉPES!

Details

Település : CSENGER
Ár : 86,000,000Ft
Ingatlan típusa : Üzlethelyiség
Eladó vagy kiadó : Eladó
Állapot : Kitünő
Hálószobák : 2
Fürdőszobák : 1
Cím : CSENGER
Ingatlan kereső

Compare Listings

Title Ár Status Type Méret Purpose Bedrooms Fürdő