1 hálós


Ft20,500,000 Mátészalkán a Bencsibe ELADÓ egy nagyon szépen felújított kertes családi HÁZ! MÁTÉSZALKÁN A BENCSIBE A MÁTYÁS KÍRÁLY UTON ELADÓ EZ A BELSŐ FELÚJÍTÁSON ÁTESETT, NAGYON SZÉP 2 SZOBÁS NAPPALIS, KONYHÁS , NAGY FOLYOSÓS KERTES CSALÁDI HÁZ!TELJESEN ÚJ VEZETÉKEK, GÁZ FÜTÉSES- RADIÁTOROS,UJFAJTA VIZMELEGITŐVEL ELLÁTOTT, NAGYON SZÉP ESZTÉTIKUS, IGÉNYES ALAPANYOKBÓL FELÚJÍTOTT HÁZ.AZ UDVAR MÉG NINCS KIÉPÍTVE, MAJD AZ -UJ TULAJDONOS IZLÉSE SZERINT RENDEZHETI. NÉZZE MEG.- NAGYON SZÉP A HÁZ BELSEJE!MIVEL 0-as hrsz.igy teljes felújítás igényelhető vissza nem térítendő támogatással, tető- napelem stb,KLIMATIZÁLT. IGAZI BEÉPÍTETT KONYHA, SZILÁRD ANYAGOKBÓL, CSAK AJTÓK KELLENEK A DISZITÉSÉHEZ! 4700.
Megnézem

Ft8,100,000 Mátészalkán egy 26 m2-es 4.emeleten lévő sarki Minigarzon ELADÓ! Mátészalkán a Széchenyi utcában a 4. emeleten ELADÓ egy sarkon lévő 26 négyzetméteres minigarzon, azonnali költözéssel! Friss festéssel, jó állapotban van a lakás! Ezek a lakások téglából épültek, a konyhában nincs tűzhely. Nagyobb a többi minigarzontól! 4700.
Megnézem

Ft12,800,000 Fehérgyarmaton Jó helyen főutcán, de nem nagy forgalmú helyen családi HÁZ Eladó! Fehérgyarmaton a főutcán ELADÓ egy családi HÁZ, téglából épült, jó helyen van, de nem a legforgalmasabb ponton. A ház jó fekvésű, kevés átalakítással modern lakóházzá alakítható! Fütése, konvektoros, van cserépkályha, és villanykályha. Viz-gáz villany-szennyviz bevezetve, igy CSOK-ra is alkalmas! Az ablakok és ajtók cseréje időszerű. Nézze meg, és megegyezünk az árát illetően.Buszmegálló közel, a városközpont kb 1 km. a Tisza és az öreg Tur közelségében. Nagy kerttel rendelkezik, melyben gazdálkodhat.!!! 4900.
Megnézem

Ft4,500,000 NAGYDOBOSON NEM A FŐUTCÁN, ELADÓ FALUSI CSOKRA EZ A KÉT SZOBÁS KERTES CSALÁDI HÁZ! NAGYDOBOSON JÓ HELYEN ELADÓ FALUSI CSOKRA IS, EZ A KIVÜLRŐL SZÉPEN RENDEZETT PORTA! AZ ABLAKOK KI VANNAK CSERÉLVE. VÁLYOGBÓL ÉPÜLT HÁZ, DE JÓ ÁLLAPOTBAN VAN! SZEMBEN VAN EGY NYÁRI KONYHA, ÉS MÉG EGY HELYISÉG!A KERT MEGGYFÁKKAL VAN BEÜLTETVE. HÁTUL GARÁZS IS VAN.MINDEN HELYISÉGBEN CSERÉPKÁLYHA SZOLGÁLTATJA A MELEGET.! A FALUSI CSOK-BÓL FEL LEHET ÚJÍTANI! 4823.
Megnézem

Ft13,200,000 MÁTÉSZALKÁN A KELETI LAKÓTELEPEN ELADÓ EZ A MÁSFÉL SZOBÁS ÉTKEZŐS TÉGLA ÉPÍTÉSŰ LAKÁS! MÁTÉSZALKÁN A KELETI LAKÓTELEPEN ELADÓ A 2. EMELETEN, EGY MÁSFÉL SZOBÁS + ÉTKEZŐS, KONYHÁS, FÜRDŐSZOBÁS, LAKÁS AMI EGYEDI FÜTÉSÜ, IGY NAGYON GAZDASÁGOS. A LAKÁS LÉPCSŐHÁZÁNAK A FELÚJÍTÁSA IS RÖVIDESEN MEGTÖRTÉNIK, JELENLEG A KÜLSŐ TATAROZÁST FEJEZTÉK BE. AZ AJTÓ ÉS AZ ABLAKOK KI VANNAK CSERÉLVE- MÜANYAG! AZ ABLAKOK AZ UTCÁRA NÉZNEK! 4700.
Megnézem

Ft5,300,000 Győrtelek főutcáján ELADÓ falusi CSOK-ra ez a családi HÁZ! Győrtelek főutcáján, jó környezetben ELADÓ egy 2 szobás konyhás-furdőszobás- felujításra szoruló kertes családi HÁZ! A HÁZ vályogból épült, de száraz, bővíteni lehet, a tetőszerkezet pár éves, jó.! A szennyviz bevezetve. Hivjon és megbeszéljük a hitel, vagy a CSOK részleteit. 4752.
Megnézem

Ft8,700,000 MÁTÉSZALKÁN az állomáshoz közel, belvárosi kertes HÁZ ELADÓ! Mátészalkán ELADÓ az Állomáshoz nagyon közel egy téglából épült, kertes családi HÁZ! A HÁZ részben felújított. A fütése - cserépkályha és gázkonvektorok. A fürdőszoba felújított, azonnal is költözhető. Viz-gáz- villany van, a szennyviz ki van vezetve. Szinte telekáron ELADÓ! ---mert a belváros szívében van! 4700.
Megnézem

Ft5,400,000 MÁTÉSZALKÁN A KÓRHÁZHOZ KÖZEL FELÚJÍTANDÓ HÁZ ELADÓ! MÁTÉSZALKÁN A TOLDI UTCÁBAN ELADÓ EZ A MÁSFÉL SZOBÁS FELÚJÍTÁSRA SZORULÓ PARKOSÍTOTT UDVAROS CSALÁDI HÁZ! A HÁZ VÁLYOGBÓL ÉPÜLT, SZÁRAZ. A BELVÁROSBAN TALÁLHATÓ ! NAGY CSERÉPKÁLYHA FŰTI MINDKÉT SZOBÁT.DE KONVEKTOROK IS VANNAK. A FÜRDŐSZOBA KIÉPÍTÉS ALATT. A HÁZ TELEKÁRON ELADÓ! 4700.
Megnézem

Ft4,900,000 MÁTÉSZALKÁN a BELVÁROSBAN , A KÓRHÁZHOZ KÖZEL, ELADÓ EGY KIS HÁZ-TELEKÁRON. MÁTÉSZALKÁN BELVÁROSI TELEK ELADÓ, NAGYON OLCSÓN! JELENLEG VAN EGY KIS HÁZ A TELKEN, MELYET BŐVÍTENI ÉS FELÚJÍTANI IS LEHET. A TELEK SZÉLESSÉGE MEGENGEDI A BŐVÍTÉST, VAGY MÁSIK HÁZ ÉPÍTÉSÉT! EZ A TELEK A KÓRHÁZHOZ KÖZELI UTCÁBAN VAN. 4700.
Megnézem

Ft19,800,000 MÁTÉSZALKÁN A HŐSÖK TERÉN ELADÓ EZ A 3.EM.3 SZOBÁS LAKÁS MÁTÉSZALKÁN A HŐSÖK TERÉN ELADÓ EGY TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, 3 .EMELETEN LÉVŐ NAGYON KORSZERÜ MEGOLDÁSSAL MEGTERVEZETT, NAGY ÉTKEZŐS-KONYHÁS , 3 SZOBÁS, FÜRDŐSZOBÁS LAKÁS. A LAKÁSHOZ TARTOZIK EGY PARKIROZÓHELY IS .A FÜTÉST EGYEDI FALI GÁZKAZÁN BIZTOSÍTJA. NAGYON KELLEMES A HŐÉRZETE A LAKÁSNAK, NYÁRON HÜVÖS. TÉLEN MELEG, KÜLÖNLEGES SZIGETELÉSSEL VAN MEGOLDVA. A KONYHÁBAN KLIMA VAN FELSZERELVE. SZÉP PARKETTA, ÉS JÁRÓLAPOK VANNAK BEÉPÍTVE.KÉNYELMES.KELLEMES LAKÁS, ANNAK ELLENÉRE, HOGY TETŐTERES ABLAKOKKAL ELLÁTOTT, NAGYON JÓ A SZIGETELÉSE. ÉRDEMES MEGNÉZNI! 4700.
Megnézem
oldal: 1
Ha eladó , kiadó vagy cserélhető ingatlanja van Mátészalkán, keressen meg minket bizalommal. Mi vagyunk a legrégebbi ingatlan közvetítő iroda Mátészalkán.